Veikko ja Lahja Hurstin nimeä kantava Hurstin Laupeudentyö ry tunnetaan läpi Suomen vähävaraisille kohdistamastaan avusta. Arvo Hurstin vuonna 1916 Helsingissä aloittama avustustyö on kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä ruoka-avun toimittajista. Päivittäin Hurstin apu tavoittaa tuhansia avun tarvitsijoita.   

Turun taideakatemian oppilastyönä vuonna 2011 tehty dokumenttielokuva Köyhien kampaamo kuvaa Laupeudentyön tiloissa tarjottua maksutonta parturi-kampaamoa.  

Dokumentissa keskustellaan köyhyyden, syrjäytyneisyyden sekä ulkonäön välistä yhteyttä: alitajuisesti luokittelemme ja arvotamme toisiamme ulkonäön perusteella. Ääneen pääsevät kampaamon asiakkaat, vähävaraiset naiset ja miehet.  

Parturi-kampaamopalveluiden toiminta Hurstin tiloissa on sittemmin lopetettu, mutta dokumentin sanoma on ajaton.  

Ohjaus: Annika Martikainen
Kuvaus: Janne Riikonen
Äänitys: Matias Hakala
Leikkaus: Janne Riikonen, Annika Martikainen
Musiikki: Janne Riikonen
Tuotanto: Johanna Ailio / Turun AMK 2011